Ünnepélyes ebédlő átadás a Váriban!

2017.12.08

Ide helyezheted a címet

Itt add meg az alcímet

Sikeres pályázatnak köszönhetően megvalósult az iskola konyhájának teljes belső felújítása, aminek a Vári Emil Általános Iskolába járó gyerekek, pedagógusok, és szülők egyaránt nagyon örültek.

Az ünnepélyes átadás dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, az iskolavezetés, a városi intézményvezetők, és önkormányzati képviselők jelenlétében, december 8-án próbafőzés keretében zajlott.

Kisvárda Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, 193 millió 94 ezer 336 Forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. Ebből az összegből új, csúszásmentes padlóburkolat, fali csempék és belső nyílászárók beépítése mellett sor került az öltözőszekrények, a beépített szekrények, a konyhai berendezések, a gépészeti- és szaniter eszközök cseréje, valamint a gépészeti berendezések és az elektromos hálózat felújítására, a teljes légtechnikai rendszer korszerűsítésére, illetve a konyhai épület tetején egy 20 kW teljesítményű napelemes rendszer került kiépítésre.

Az ünnepélyes átadáson a vendégek tiszteletére iskolánk diákjai közül Komár Anna Eszter népdalokat énekelt, Kovács Zsófia Sára fuvolán, Vajas Benjámin pedig marimbán játszott.

Az átadón készült képeket IDE kattintva tekintheti meg.