TÖRPSULI - 2.

2019.01.16

Iskolaelőkészítő a magyar-angol kéttannyelvű képzésre

Jó hangulatban telt az iskolánkba már szinte" hazajáró" Törpsulisok januári találkozója. Immár második alkalommal biztosítottunk lehetőséget a magyar-angol kéttannyelvű képzés iránt érdeklődőknek az idegen nyelvvel való ismerkedésre.

A megjelent szülőknek Pokol Miklós intézményvezető adott részletes tájékoztatást a képzésről, illetve a beiskolázási programunkról.

A játékos angol nyelvi foglalkozásokat ez alkalommal Papp Andrea és Szürösné Hegedűs Tímea tanárnő vezette. Emellett tanítóink a konstruktív pedagógia eszközeivel, egyéni kommunikáció során is foglalkoztak valamennyi leendő kisiskolással. Igyekeztünk széleskörű tapasztalatokat szerezni a képzésre való alkalmasságot illetően, mivel a mi pedagógiánk középpontjában a gyermek áll. A 6-7 éves gyerekek életkori sajátossága a kíváncsiság, a nagyfokú tanulási kedv, és a közlési kényszer. Mindez megfelelő feltételeket nyújt a korai nyelvtanuláshoz, ahogy ezt a nemzetközi kutatások is bizonyítják. Számukra a tanulás is csak egyfajta játék, ezért a program legfőbb alapelve a játékosság.

Kedves Ovisok! Ismét nagyszerű érzés volt Veletek együtt lenni! Szeretettel várunk Benneteket további vidám, szórakoztató ovi-suli programjainkra február-március folyamán! Tudjátok?
KALANDRA VÁR A VÁRI!

Tájékoztatjuk a Kedves Szülőket, hogy akik nem tudtak részt venni az iskolaelőkészítőn, január 28-án 14 órakor lesz lehetőségük pótolni az iskola könyvtárában.

Gyüréné Gyarmati Viola mkv., a Törpsuli szervezője

További képek Facebook oldalunkon ITT találhat.