Sztár Lehet Ki Kreatív

2017.12.01

A Vári Emil Általános Iskola diákjai szép eredményeket értek el a Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvodában a "Sztár Lehet Ki Kreatív" versenysorozat megmérettetésein.

Elsőként a természettudományokban jártas 7-8. osztályos tanulók mérték össze tudásukat. A 3 fős csapatokra kísérletek elvégzése, elemzése mellett elméleti feladat, a hétköznapi élet problémáinak megoldásai vártak fizikából, kémiából, biológiából és földrajzból.

I. helyezést ért el iskolánk csapata: Czap Máté, Koncz Bálint és Vajas Benjámin.
Felkészítőik: Albi Éva, Reményi Józsefné, Nagy Norbert.

A Szent László Matematikaversenyre több száz diák nevezett. A levelezős fordulókon legjobb eredményt elért tanulókat hívták meg a döntőre.
Eredményeink:
5. évfolyam: Takács Kata II. hely.
Felkészítő nevelő: Reményi Józsefné.

6.évfolyam: Kapdos Levente I. hely.
Felkészítő: Rétfalvi Erika.

7. évfolyam: Vass Milán I. hely, Al-Hamati Fatima V. hely.
Felkészítő: Kovácsné Szemán Zsuzsa.

8. évfolyam: Dolhai Vince II. hely, Fejes Iván III. hely, Gábor Dominik IV. hely.
Felkészítőjük: Reményi Józsefné.

Az angol nyelvi versenyen 7-8.osztályos csapatok mérhették össze tudásukat. Saját iskolájuk prezentációja volt a fő feladat, emellett nyelvtani teszt és Szent Lászlóról szóló kvízkérdések mérték a csapatok felkészültségét.
Ezen a versenyen iskolánk "Goodwill Gangsters" nevű csapata I. helyezést ért el. Csapattagok: Berna Laura, Korbács Fanni, Dolhai Vince.
Felkészítőjük : Ténai Nóra.

A díjátadó gálán ünnepélyes keretek között vehették át a megérdemelt jutalmakat a helyezettek.
Ezúton is megköszönjük a szervezők, a felkészítő pedagógusok és a gyerekek munkáját, további szép sikereket kívánunk mindnyájuknak!

A díjazottakat ITT megtekintheti.