Nyílt tanítási órák a Váriban

2020.03.07

Nagy érdeklődés kísérte februárban a Vári Emil Általános Iskola nyílt tanítási óráit, melyre az iskolába készülő óvodások szüleit vártuk nagy szeretettel.

Az idelátogatók megtapasztalhatták, mennyi játékkal, szinte észrevétlenül vonjuk be a gyerekeket a tanulási folyamatba, akik most is lelkesen kapcsolódtak be a tanórai tevékenységbe.

Tanítóink változatos eszközökkel, munkaformákkal, a modern pedagógiában való jártassággal foglalkoznak az óvodából iskolába érkező korosztállyal. Kéttannyelvű képzésünkről Áncsán Henrietta angol /ének-rajz-környezetismeret/ óráján és Szürösné Hegedűs Tímea angol nyelvi óráján, míg magyar nyelv, ill. matematika oktatásunkról Bátyiné Nagy Éva és Dobrai- Molnár Henrietta óráin kaptak ízelítőt az érdeklődők.

Iskolánk és az óvodák közötti együttműködési megállapodás alapján már a nagycsoportban megismerkedünk a gyerekekkel. Az óvodások ellátogatnak iskolánkba, részt vesznek programjainkon. Így szeptemberben már ismerősként köszöntjük őket, s a gyerekek is feszültség nélkül léphetik át az iskola kapuját.

Szeretettel várjuk a leendő kisiskolásokat és szüleiket március 18-án 17.15 órakor a Gönczné Gyarmati Krisztina vezette játékos ovis torna - és táncbemutatóra!

További képek Facebook oldalunkon ITT!