Nyílt órák a Váriban 2019

2019.02.27

Nagy érdeklődés kísérte a Vári Emil Általános Iskola nyílt tanítási óráit, melyre az iskolába készülő óvodásokat és szüleiket vártuk nagy szeretettel.

Az idelátogatók megismerkedhettek a 2019/2020. tanévben első osztályban tanító nevelőkkel. Megtapasztalhatták, mennyi játékkal, szinte észrevétlenül vonjuk be a kicsiket a tanulási folyamatba, akik lelkesen kapcsolódtak be a tanórai tevékenységbe.

A leendő első osztályokban tanító nevelők - Eszterhai József, Kovácsné Bencze Valéria, Makayné Gonda Erika, Révész Katalin, Vécsiné Kótis Eleonóra - változatos eszközökkel, munkaformákkal, a modern pedagógiában való jártassággal foglalkoznak az óvodából iskolába érkező korosztállyal. Kéttannyelvű képzésünkről Áncsán Henrietta angol-ének óráján és Papp Andrea angol nyelvi óráján kaptak ízelítőt az érdeklődők.

Iskolánk és az óvodák közötti együttműködési megállapodás alapján már a nagycsoportban megismerkedünk a gyerekekkel. Az óvodások ellátogatnak az iskolába, részt vesznek programjainkon. Így szeptemberben már ismerősként köszöntjük őket, s a gyerekek is feszültség nélkül léphetik át az iskola kapuját.

Szeretettel várjuk a leendő kisiskolásokat március 9-én 8.30 órakor hétvégi játszóházunkba!
Gyüréné Gyarmati Viola
mkv.

A nyílt órák képeit Facebook oldalunkon ITT tekintheti meg.