Ismét TÖRPSULI!

2018.11.29

A jövő tanévben már a harmadik évfolyam kezdi a nagysikerű kéttannyelvű képzést a Váriban!

Közel félszáz érdeklődő látogatott el hozzánk november 26-án a magyar-angol kéttannyelvű képzésünkhöz kapcsolódó iskolaelőkészítő foglalkozásokra.
A megjelent szülőket Pokol Miklós intézményvezető tájékoztatta a képzéssel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a Vári Emil Általános Iskola stratégiai koncepciójáról.

Novemberi Törpsulinkban az ovisok Áncsán Henrietta és Ténai Nóra tanárnő vezetésével kalandozhattak az idegen nyelv világában. Tanítóink tevékenykedtetés, kommunikáció során egyénileg is foglalkoztak valamennyi leendő kisiskolással, akik évről évre bizonyítják rátermettségüket. Tapasztalatokat gyűjtöttünk annak érdekében, hogy a képzésre bekerülést pedagógiai megfontolásból támogatni tudjuk-e? Így segítve a szülőket a gyermeküknek legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Örömmel számoltunk be eddigi tapasztalatainkról. A gyerekek szeretik az angol nyelvet. Óriási lelkesedéssel várják az órákat, ahol aktívan szerepelnek, bátran megnyilatkoznak, nyelvtanáraink kiváló pedagógiai érzékének köszönhetően.
A Váriban olyan jól használható szellemi muníciót, nyelvtudást szeretnénk tanítványainknak adni, mellyel az életbe kilépve lehetőségeik megsokszorozódnak, kitárul előttük a világ.
A következő alkalomra is /2019. január14. 16.30/ nagy szeretettel várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

Gyüréné Gyarmati Viola
munkaközösségvezető, a Törpsuli szervezője

A Törpsuli képet Facebook oldalunkon tekintheti meg ITT!