"Iciri-piciri” Varázs-színpad a Váriban

2019.04.05

A Vári Emil Általános Iskola, mint akkreditált kiváló tehetségpont feladatának tekinti a tehetségek korai felismerését.
Négy évvel ezelőtt hagyományteremtő és hiánypótló szándékkal indította útnak kezdeményezését, az óvodás korú gyerekek színjátszó találkozóját Iciri-piciri Varázs-színpad címmel.

Váris-színpadunk, március 29-én a gyerekek magával ragadó drámajátéka és az énekes, hangszeres produkciók által vált igazán varázslatossá. A színvonalas előadások a felkészítő óvónők odaadó munkáját dicsérik és maradandó élményt nyújtottak a benne szereplő kicsiknek és iskolánk tanulóinak egyaránt. Szemünk láttára elevenedtek meg a mesék, melyek eljátszása olyan örömforrás, ahol a gyerekek átélhetik és feldolgozhatják az őket ért hatásokat. A drámajáték igazi közösséggé kovácsolja a benne szereplőket, formálja ízlésüket. Ezért van nagy jelentősége az ilyen alkalmaknak.

Ezúton is köszönetet mondunk Borbély Zoltánné, Hegedüs Viktória, Huszár Zsoltné, Kántorné Balogh Etelka, Karasz Istvánné, Kovács Katalin, Oroszné Tóth Katalin, Pócsi Lászlóné, Varga Erika óvónők kiváló felkészítő munkájáért, a gyerekeknek pedig az élményért, amit előadásukkal szereztek!
Gratulálunk!
Gyüréné Gyarmati Viola
mk.vezető, a verseny szervezője

További képek Facebook oldalunkon ITT.