Iciri-piciri” Varázs-színpad a Váriban

2018.03.23
A Vári Emil Általános Iskola, mint akkreditált kiváló tehetségpont feladatának tekinti a tehetségek korai felismerését. Három évvel ezelőtt hagyományteremtő és hiánypótló szándékkal indította útnak kezdeményezését, az óvodás korú gyerekek színjátszó találkozóját Iciri-piciri Varázs-színpad címmel.


Az idén március 22-én került sor a népszerű rendezvényre, ahova egyéni és csoportos produkcióval nevezhettek a résztvevők. A színvonalas előadások a felkészítő óvónők odaadó munkáját dicsérik és maradandó élményt nyújtottak a benne szereplő kicsiknek és iskolánk tanulóinak egyaránt. Szemünk láttára elevenedtek meg a mesék, melyek eljátszása olyan örömforrás, ahol a gyerekek átélhetik és feldolgozhatják az őket ért hatásokat. A drámajáték igazi közösséggé kovácsolja a benne szereplőket, formálja ízlésüket. Ezért van nagy jelentősége az ilyen alkalmaknak. Varázs-színpadunk a gyerekek magával ragadó drámajátéka és az énekes produkciók által vált igazán varázslatossá.

Ezúton is köszönetet mondunk Huszár Zsoltné, Juhász Ágnes, Mudriné Resku Szilvia óvónők kiváló felkészítő munkájáért, a gyerekeknek pedig mindazon élményért, amit előadásukkal szereztek! Gratulálunk! Gyüréné Gyarmati Viola munkaközösség-vezető, a verseny szervezője

További képek ITT.