Budapesten járt a 7. évfolyam

2019.03.04

Péntek reggel kicsit álmosan, de várakozással teli hangulatban gyülekeztek az évfolyam tanulói a vasútállomáson. A korai indulás, illetve az utazással töltött idő nem is tűnt olyan hosszúnak. Jó társaságban gyorsan telt az idő.

Megérkezve kipróbálhattuk a helyi tömegközlekedést, izgatottan számoltuk a megállókat, hogy el ne tévesszük a célállomást. Sokan közölünk eddig még nem is utaztak metrón, villamoson.

A láthatatlan kiállításon megtapasztalhattuk, hogy milyen kincs a látásunk. Elgondolkoztató volt azoknak az embereknek az élete, akiknek ez nem adatott meg mégis pozitívan és optimistán élik mindennapjaikat.
Egy kis séta után betekinthettünk a térképkészítés történetébe egy nagyon kedves idegenvezető segítségével.
Megismerkedtünk a várossal is, láttuk a Dunát, a Margit-szigetet, az Országházat. A Hősök terén kis pontoknak tűntünk a nagy szobrok mellett. A Fővárosi Nagycirkuszban tüzes, misztikus, akrobatikával, illúziókkal és egzotikus állatokkal teli produkciókat láthattunk.

Nagyon sok élménnyel tértünk haza, reméljük még többször lesz alkalmunk együtt kirándulni. Köszönjük szépen a lehetőséget szüleinknek, osztályfőnökeinknek és tanárainknak.
A 7. évfolyam

A kirándulás képeit facebook oldalunkon tekintheti meg ITT.